Rakennusten pohjatyöt

Haemme lisää tekijöitä joukkoomme

Meillä on töitä oikealla asenteella varustetuille tekijöille. Jos olet mielestäsi etsimämme henkilö, jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella niin otamme sinuun pikapuoliin yhteyttä.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä:

 

Maanrakennusmies

Etsimme hyvällä asenteella varustettua henkilöä toimimaan maanrakennushankkeissamme kaivinkonetyötä avustavana maanrakennusmiehenä. Työ suoritetaan rakennuskohteissamme Etelä-Suomen aluella, joten matkustaminen kohteesta toiseen kuuluu työnkuvaan. Mikäli pidät ulkona työskentelystä ja siitä, että näet konkreettisesti mitä päivän aikana saadaan aikaiseksi, tämä voi olla sinulle juuri oikea tehtävä. Itse työtehtävä ei ole fyysisesti vaativaa tai vaadi tiettyä aiempaa kokemusta, oikea asenne riittää. Saat meiltä mukavat työkaverit, täydellisen opastuksen tehtävään ja kilpailukykyisen palkan.

Jos kiinnostuit, jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita suoraan Juha Koskemalle numeroon 045-6672588

 

Yleistyömies

Kiinnostaako osa-aikatyöt? Etsimme hyvällä asenteella varustettua miestä tai naista avustamaan nykyistä henkilökuntaamme vaihtelevissa tehtävissä. Eli haussa on henkilö joka tarttuu toimeen kuin toimeen saatuaan ensin opastuksen tehtävään. Työ soveltuu myös osa-aikatyötä etsivälle henkilölle joka pitää myös ulkona työskentelystä. Työnkuvaan sisältyy mm. pihatyöt, ulkoalueiden hoitotyöt kuten lumityöt, vihertyöt ja muita ulkona suoritettavia tehtäviä.

Työ ei edellytä aiempaa kokemusta, sillä saat meiltä opastuksen kaikkiin tehtäviin. Jos etsit kilpailukykyisellä palkkauksella varustettua joustavaa työtä mukavassa työporukassa, voit olla etsimämme henkilö.

Jos kiinnostuit, jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita suoraan Juha Koskemalle numeroon 045-6672588.

Yhteystiedot